دستگاه بلوک زنی و ویژگی‌ها

انتخاب بهترین دستگاه بلوک زنی

به منظور تولید بلوک سیمانی (در مورد بلوک سیمانی بیشتر مطالعه کنید) ماشین آلات متنوعی طراحی گردیده است. دستگاه بلوک زنی در دو نوع دستگاه بلوک زن ثابت و دستگاه بلوک زن تخم گذار با متحرک ساخته می‌شوند.

دستگاه بلوک زنی ثابت در نوع تمام اتوماتیک تولید می‌شود و مدل متحرک این دستگاه‌ها در سه مدل بلوک زنی تمام اتوماتیک، بلوک زنی نیمه اتوماتیک و بلوک زنی دستی طراحی گردیده است که هر کدام از انواع آن‌ها به منظور تولید بلوک سیمانی سبک ساختمانی و یا بلوک سیمانی سنگین متناسب با فضای تولید و ظرفیت تولید بلوک بتنی تهیه و راه اندازی می‌شوند.

ماشین آلات ثابت اغلب علاوه بر تولید بلوک سیمانی و بلوک سقفی توانایی تولید کفپوش بتونی و جدول را نیز دارا می‌باشند.

دستگاه هیدرولیکی

تمام اتوماتیک متحرک

دستگاه تمام اتوماتیک متحرک شامل یک لودر یا پاکت است که ملات مورد نیاز برای ساخت بلوک سیمانی به وسیله آن در بازوی ملات کش اضافه می‌گردد و بازوی ملات کش با فرمان اهرم هیدرولیک به کمک جک‌های هیدرولیک تعبیه شده حرکت می‌کند و وظیفه پر کردن قالب را بر عهده دارد.

این لودر یا هاپر به این منظور طراحی گشته تا توانایی تامین و شارژ ملات مورد نیاز قالب را به دلیل سرعت بالای دستگاه در بلوک زنی تمام اتوماتیک فراهم آورد.

حرکت قالب و ماتریس (شانه) نیز با کمک نیروی هیدرولیک و با فرمان شیر اهرم دار انجام می‌شود و دستگاه به کمک چرخ‌ها و فرمان هیدرولیک در محوطه حرکت می‌کند و بلوک‌های تولید شده روی زمین از قالب خارج می‌شوند.

قیمت دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک تخم گذار نسبت به دستگاه ثابت پایین‌تر است اما در مقایسه با مدل‌های نیمه اتومات قیمت بالاتری دارند.

مخزن هیدرولیک و تابلو برق دستگاه تمام اتوماتیک

بلوک زن تمام اتوماتیک متحرک

دستگاه تمام اتوماتیک ثابت

بلوک زن تمام اتوماتیک متحرک

دستگاه هیدرولیکی

تمام اتوماتیک ثابت

این مدل از دستگاه‌ها نیز مانند همتای تمام اتوماتیک متحرک به خود مخزن ذخیره ملات مجهز هستند و پر کن قالب بلوک سیمانی نیز به صورت اتوماتیک انجام می‌پذیرد و تفاوت آن با نسخه متحرک در این است که بلوک‌ها روی پالت فلزی تولید می‌شوند و به وسیله نوار نقاله به آسانسوری که در انتهای دستگاه قرار دارد منتقل می‌شوند و پس از تکمیل آسانسور به وسیله لیفتراک به سالن خشک کن انتقال پیدا می‌کنند.

دستگاه‌های ثابت چند کاره هستند و توانایی تولید بلوک، جدول، کفپوش و محصولات دو لایه را دارند.

ظرفیت تولید دستگاه تمام اتوماتیک ثابت به دلیل اینکه نیازی به حرکت دستگاه وجود ندارد بالاتر از دستگاه تخمگذار است و قیمت دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک ثابت در بین سایر دستگاه‌های بلوک زن بالاتر است. این دستگاه‌ها چند کاره بوده و توانایی تولید کفپوش سیمانی و جدول را نیز دارند.

دستگاه هیدرولیکی

نیمه اتوماتیک

در دستگاه‌های بلوک زنی نیمه اتوماتیک سیلو جهت ذخیره ملات و سیستم ملات کش حذف گردیده است و عمل شارژ ملات در قالب به صورت دستی توسط اپراتور صورت می‌پذیرد.

در این مدل با بهره گیری از پمپ و مخزن هیدرولیک حرکت قالب و شانه‌ها با کمک نیروی هیدرولیک و جک انجام می‌شود و دستگاه مجهز به چرخ و فرمان است و مانند مدل تمام اتوماتیک با نیروی هیدرولیک حرکت می‌کند. قیمت دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک نسبت به دستگاه تمام اتوماتیک پایین‌تر است و گزینه مناسبی برای کارگاه‌های کوچک‌تر است.

دستگاه بلوک زنی هیدرولیک نیمه اتوماتیک

بلوک زن تمام اتوماتیک متحرک

دستگاه بلوک زنی دستی دو موتوره

بلوک زن دستی

دستگاه موتور دار

دستی

در مدل دستی پر کردن و حرکت قالب و شانه توسط اپراتور انجام می‌گیرد. دستگاه بلوک زنی دستی شامل یک موتور الکتریکی و ویبره جهت فشرده سازی ملات است و در بعضی مدل‌ها حرکت رو به جلو و عقب دستگاه می‌تواند با کمک موتور الکتریکی و گیربکس صورت گیرد. این مدل دستگاه‌ها از قالب تک حفره تا شش قالبه ساخته می‌شود که مدل چهار قالبه به دلیل وزن و تعداد مناسب دستگاه راندمان بیشتری دارد.

بهتر است جهت استفاده از این مدل کف سازی محوطه انجام شود اما به مانند مدل‌های اتومات و نیمه اتومات تخم‌گذار این مورد اجباری نیست. توضیحات کامل‌تر را در مقاله (دستگاه بلوک زنی دستی مناسب چه ویژگی دارد) بخوانید.

سوالی دارید؟ برای مشاوره با پشتیبانی ما تماس بگیرید.

کاربرد انواع دستگاه بلوک زنی متناسب با ویژگی‌ها

دستگاه‌های بلوک زنی

با در نظر گرفتن میزان سرمایه و متراژ فضای تولیدی و همچنین در نظر گرفتن این موضوع که بسیاری از کارگاه‌ها و کارخانجات بتن آماده و قطعات بتنی پیش ساخته در کنار محصول اصلی بلوک تولید می‌کنند، تولید بلوک سیمانی چند درصد از تمرکز کاری ما را به خود اختصاص می‌دهد و یا حتی این نکته که مشتری‌های ما چه کسانی هستند خط تولید خود را طراحی می‌کنیم.

دستگاه بلوک زنی ثابت

اگر با سرمایه زیاد به همراه تجربه در تولید بلوک سیمانی قصد راه اندازی یا توسعه کارگاه بلوک زنی با ظرفیت بالا را دارید استفاده از دستگاه ثابت به دلیل تیراژ تولیدی بالاتر گزینه مناسبی برای شماست زیرا استهلاک پایین و سرعت بالا از برترین ویژگی‌های این مدل به شمار می‌رود.

دستگاه‌های متحرک یا تخم گذار

با هزینه‌ای پایین‌تر نسبت به دستگاه ثابت می‌توانید کارخانه تولید بلوک سیمانی خود را افتتاح کنید. عدم نیاز به پالت‌های فلزی و قاب‌های آسانسوری و جزئیات دیگر قیمت تمام شده دستگاه متحرک را پایین می‌آورد.

دستگاه‌های تخم گذار مدل‌های متنوعی دارند

دستگاه بلوک زنی متحرک تمام اتوماتیک

پیشرفته‌ترین نوع از خانواده دستگاه‌های تخم گذار مدل تمام اتوماتیک است.

استفاده از پاکت برای ذخیره ملات، وجود ملات کش جهت شارژ قالب‌ها، نیروی هیدرولیک قدرتمند به منظور حرکت قالب و شانه و ملات کش و حرکت خود دستگاه به جلو و عقب و همچنین چرخش دستگاه از جمله ویژگی‌های مدل تمام اتوماتیک است.

اگر قصد راه اندازی خط تولید بلوک سیمانی سبک یا سنگین را دارید و به باند بلوک زنی مناسب نیز دسترسی دارید اما نمی‌خواهید به اندازه دستگاه ثابت هزینه کنید مدل تمام اتوماتیک تخم گذاری یا متحرک بهترین گزینه برای شماست.

دستگاه بلوک زنی متحرک نیمه اتوماتیک

تفاوت این مدل با دستگاه تمام اتوماتیک حذف پاکت مصالح و شارژ دستی قالب است.

تیراژ تولیدی این ماشین بسیار مطلوب است و در عین حال قیمت مناسب‌تری نیز دارد.

دستگاه بلوک زنی دستی

با کمترین هزینه در هر زمین و موقعیتی تولید بلوک سیمانی را آغاز کنید.

بدون نیاز به برق سه فاز و یا سیستم‌های ناری ساز و بچینگ و نوار‌های نقاله تو در تو با استفاده از یک یا چند دستگاه دستی تولید خود را آغاز کنید.

استفاده از دستگاه‌های دستی در کارگاه‌های مجهز به ماشین آلات اتومات و نیمه اتومات جهت مواقعی که دستگاه‌های بزرگ‌تر در پروسه تعمیر و نگهداری قرار دارند نیز توصیه می‌شود تا از توقف تولید جلوگیری به عمل آید.

با استفاده مدل دستی در تعمیر و نگهداری زمان‌بر دیگر دستگاه‌ها تولید متوقف نخواهد شد.

حال این موضوع را نیز باید در نظر گرفت هزینه کارگر برای مدل دستی بالا‌ست و در عین حال تیراژ تولید نیز پایین است.