دستگاه بلوک زنی تمام اتوماتیک متحرک تخم گذار

دستگاه بلوک زنی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و انواع آن

دستگاه بلوک زنی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و انواع آن

دستگاه بلوک زنی اتوماتیک متحرک

دستگاه بلوک زنی اتوماتیک با بهره گیری از نیروی هیدرولیک نسبت به مدل دستی فرآیند تولید بلوک را تسریع بخشیده است

مقاله‌ای در خصوص روش تولید بلوک سیمانی با استفاده از دستگاه بلوک زنی دستی نگارش شد و در آن روش تولید بلوک با این دستگاه را شرح دادیم.

طبق آنچه خواندید تولید با دستگاه‌های دستی نسبت به تقاضای بلوک کندتر است و همچنین فشار جسمی به نیروی کار هم بالاتر است.

با استفاده از همان مکانیز ماشین‌های دستی اما با بهره گیری از نیروی هیدرولیک می‌توانیم در هر مرحله تعداد بلوک بیشتری را تولید کنیم که علاوه بر افزایش تیراژ تولیدی کیفیت بلوک‌ها نیز به واسطه اعمال فشار دقیق و مساوی، ویبره محاسبه شده و سایز ویژگی‌های برتر دستگاه بلوک زنی اتوماتیک، نیروی جسمی کمتری استفاده گردد.

تعداد بلوک تولید شده با دستگاه‌های اتوماتیک هیدرولیکی می‌تواند تا پنج هزار بلوک در هر شیفت کاری باشد که رقم بسیار مطلوبی برای تولید است.

انواع دستگاه اتوماتیک

دستگاه‌های هیدرولیکی در دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک موجود هستند که ساختار کلی و کارکرد مشابهی دارند و تفاوت در دستی بودن قسمتی از فرآیند و یا تمام اتوماتیک بودن آن است.

دستگاه بلوک زنی تمام اتوماتیک تخم گذار

در مدل تمام اتوماتیک ملات آماده شده به کمک نیروی هیدرولیک در قالب شارژ می‌شود و شانه و قالب نیز با کمک هیدرولیک حرکت میکنند و عملیات پرس و تخلیه قالب را انجام می‌دهند و دستگاه نیز با کمک همین نیرو در باند حرکت کرده و آماده تولید ردیف بعدی می‌شود.

اجزا تشکیل دهنده دستگاه تمام اتوماتیک

اجزا اصلی تشکیل دهنده ماشین بلوک زنی اتوماتیک به این شرح است:

قالب و سبمه
سمبه
قالب
قالب

قالب تشکیل شده از حفره‌هایی که در عملیات ملات ریزی پر می‌شوند و شکل بلوک نهایی در آن تشکیل می‌گردد. حرکت قالب در دستگاه‌های تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک با استفاده از نیروی هیدرولیک صورت می‌پذیرد.

تعداد حفره‌های قالب بستگی ابعاد بلوک و متناسب با عرض دستگاه برای بلوک 20 در 40 سانتی متری از 4 حفره‌ای تا 12 حفره قابلیت تولید دارند. هر چه عرض بلوک باریک‌تر باشد (مانند بلوک‌های سیمانی 10 سانتی‌متری تیغه) تعداد حفره‌هایی که در آن بلوک تولید می‌شود توانایی افزایش دارند و بلاعکس هر چه عرض بلوک‌ها بیشتر باشد تعداد حفره بلوک‌ها کمتر می‌شود

سمبه

سمبه یا شانه قسمتی است که روی فضاهای خالی قالب که با ملات پر می‌شود فشار وارد می‌کند که در دستگاه‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک این نیرو به وسیله نیروی هیدرولیک تامین می‌گردد.

تابلو برق و مخزن روغن

پمپ هیدرولیک

تابلو برق

پمپ هیدرولیک

پمپ هیدرولیک تشکیل شده از مخزن روغن و الکتروموتور جهت تامین فشار روغن به اضافه گیج اندازه گیری فشار و دما و سطح روغن است و در برخی مدل‌های سفارشی متناسب با وضعیت دمایی منطقه مورد استفاده به رادیاتور خنک کننده و یا هیتر گرم کننده مجهز می‌باشند.

تابلو برق

تابلو برق: در مدل‌های اتوماتیک تابلو برق شامل فیوز‌های قطع و وصل موتور، ویبره، کلید‌های حرارتی، تایمر ویبره و سایر تجهیزات الکترونیکی مورد نیاز دستگاه می‌باشد.

شیر فرمان هیدرولیک دستگاه

شیر فرمان هیدرولیک اهرمی

شیر فرمان هیدرولیک اهرمی

شیر فرمان هیدرولیک اهرمی در دستگاه‌های تمام اتوماتیک (تصویر فوق) دارای پنج اهرم شامل حرکت بالا و پایین قالب، حرکت بالا و پایین شانه، حرکت جلو و عقب ملات کش، حرکت جلو و عقب دستگاه، چرخش فرمان و چرخ جلو می‌باشد.

مخزن ذخیره ملات (هاپر) و سیستم ملات ریزی

هاپر (مخزن ملات)

دریچه هاپر

ملات ریز

چرخ فرمان

هاپر

مخزن ملات (فیدر یا هاپر) در جلوی دستگاه قرار دارد و ملات تولید شده با ناری ساز یا بچینگ در آن ذخیره می‌گردد.

دریچه هاپر

هنگامی که موقعیت ملات کش در زیر هاپر باشد دریچه باز است و ملات ذخیره شده در هاپر به ملات کش منتقل شده و آن را پر می‌کند، پس از حرکت ملات کش به سمت قالب این دریچه بسته شده تا از خروج ملات جلوگیری به عمل آورد.

ملات کش
ملات کش قسمتی از دستگاه است که با نیروی هیدرولیک و بازوهای مکانیکی مسیر جلو عقب را طی می‌کند تا قالب را از ملات پر کند.
چرخ فرمان

این قسمت با بهره بردن از نیروی هیدرولیک قادر است دستگاه را در مسیر مشخص و یا حول محور دستگاه بچرخاند و از چرخش 360 دستگاه دور خود و یا حتی تغییر مسیر کوتاه را ممکن سازد.

دستگاه بلوک زنی نیمه اتوماتیک تخم گذار

دستگاه بلوک زنی هیدرولیک نیمه اتوماتیک

در دستگاه نیمه اتوماتیک عملات ملات ریزی به صورتی دستی انجام می‌گیرد و از این رو قیمت جلویی دستگاه شامل هاپر و ملات کش وجود ندارد.

دستگاه نیمه اتوماتیک به واسطه حذف هاپر و سیستم ملات ریز قیمت پایین‌تری نسبت به مدل تمام اتوماتیک دارد و برای کارگاه‌های متوسط توصیه می‌شود.

نتیجه گیری

انتخاب بین دستگاه تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بر مبنای بودجه در نظر گرفته شده برای دستگاه، ظرفیت تولید مورد نیاز و پارامتر‌های دیگری است که برای بررسی آن باید شرایط تولید و کارگاه و نیاز‌ها مورد محاسبه و بررسی قرار گیرد.

جهت انتخاب دستگاه مناسب و تجیز کارگاه با ما در تماس باشید

اشتراک گذاری

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest
Telegram

اشتراک گذاری

3 دیدگاه دربارهٔ «دستگاه بلوک زنی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و انواع آن»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی وب سایت فیبوتک
بهترین راه‌کارهای طراحی وب سایت

مقالات پیشنهادی

آخرین دیدگاه‌ها

دسته بندی‌ها

مشاوره، طراحی و اجرا خط تولید بلوک سیمانی
خط تولید بلوک سیمانی

نوشته‌های مشابه